Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Widget

Προσθέστε τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων στο site σας εύκολα και δωρεάν!


Αν θέλετε να συνδυάσετε το widget 1 με widget 2 , δηλάδή πατώντας το μικρό widget 1 να παραπέμπεί στην σελίδα που έχετε τοποθετήσει το μεγάλο widget 2, τότε συμπληρώστε το url που θα τοποθετήσετε το μεγάλο widget 2 στο πεδίο URL.
(Πχ: https://mywebsite.com/widget)
Διαφορετικά αφήστε το κενό.


Απλώς, αντιγράφετε τον παρακάτω κώδικα και τον κάνετε επικόλληση στο site/blog σας
Για να προσθέσετε ένα widget στην σελίδα ή στο blog σας, από τον πίνακα ελέγχου επιλέξτε διάταξη. Στη συνέχεια προσθήκη gadget, την επιλογή HTML/Javascript και επικόλληστε τον κώδικα του widget που επιθυμείτε.
Υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζετε το widget μέσα σε ανάρτηση. Μέσα από τον πίνακα ελέγχου, επιλέξτε νέα ανάρτηση και την επιλογή "HTML". Στην συνέχεια επικόλληστε τον κώδικα του widget που επιθυμείτε και πατήστε δημοσίευση.
Το widget είναι μια υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στα blogs και στα websites να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο τους με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων χωρίς κόστος για αυτά.
● Φορτώνουν γρήγορα και δεν καθυστερούν τον συνολικό χρόνο που φορτώνει η σελίδα σας.
● Όμορφο με καθαρές εικόνες σε όλα τα μεγέθη.
● Ταιριάζει παντού με πολλά εφέ και χρώματα.
To widget δεν είναι δυνατό να βλάψει την σελίδα σας σε καμία περίπτωση.
Το κάθε widget είναι μια σελίδα (HTML/PHP) που φορτώνεται με iframe στην δική σας σας σελίδα σε συγκεκριμένο στυλ και διαστάσεις, ώστε να έχουν αυτή την εμφάνιση. ( Το iframe είναι ένας τρόπος να φορτώσεις το περιεχόμενο μιας σελίδας μέσα σε μία άλλη σελίδα. )
^